ERZURUM / YAKUTİYE - Dumlupınar İlkokulu

Ara

ÇEDES KAPSAMINDA KÜTÜPHANEYE GEZİ DUZENLENDİ.

Ara

ULUCAMİ ,ÇİFTE MİMARELİ MEDRESE VE ERZURUM KALESİNE GEZİ DÜZENLENDİ . EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Küçük Kalplerin Sanat Dili projemizin amacı öğrencilerin çeşitli sanatçıların eserlerinden ilham alarak ve bazı sanat eserlerini farklı derslere ayırarak kendi sanat eserlerini yaratmalarını sağlamaktır. Her ay çeşitli web 2.0 araçları, farklı yöntem ve teknikler kullanılarak ortak çalışmalar gerçekleştirilecek. Posterler ve etkinlikler ortaklaşa hazırlanacak. Çeşitli sanat ve sanatçılar tanıtılacak, belirli gün ve haftalarda eş zamanlı etkinlikler düzenlenecek. Çalışmalar sosyal medya hesapları, okulun resmi internet sitesi ve okul duyuru panoları aracılığıyla yaygınlaştırılacak. Proje sonunda etkinliklerimiz okul sergisi ve sanal sergi aracılığıyla paylaşılacaktır. Proje ortaklarımız Azerbaycan ( 1) Litvanya ( 1) , Romanya (1), İspanya (1) Türkiye (10) kişi katılmaktadır.

Öğretmenimiz Betül Güner 'e çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Yakutiye ilçe milli eğitim müdürümüz Sayın Abdurrahman Gazioğlu ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Selami Öner okulumuzu ziyaret ederek bizleri onurlandırdılar. Kendilerine teşekkürlerimizi arz ederiz.

Kas

ÖĞRETMENLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YAKUP YILDIZ OKULUMUZA ZİYARETTE BULUNDULAR. KENDİLERİNE ZİYARETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

OKULUMUZDA ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI YAPILDI. TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLARİZ.

Kas

OKULUMUZDA 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ PROGRAMI YAPILDI. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI MÜNASEBETİYLE YAKUTİYE İLÇESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN RESİM YARIŞMASINDA OKULUMUZ 3. SINIF ÖĞRENCİSİ ZEYNEP TEKMAN 1. OLMUŞTUR. ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDER, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Kas

İLİMİZDE YENİ AÇILAN ERZURUM MÜZESİNE OKULUMUZ TARAFINDAN GEZİ DÜZENLENDİ. ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN FARKLI BİR ETKİNLİK OLDU. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

OKULUMUZDA CUMHURİYET BAYRAMI HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR.

May

19 Mayıs ATATÜRK'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramının 104. yılı okulumuzda öğrencilerin hazırlamış oldukları etkinliklerle kutlandı. Yapılan Kutlama Programında Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün hayatı, 19 Mayıs 1919 'un anlamı Kurtuluş Mücadelemizin başlaması ve yaşanan tarihi süreç hakkında bilgiler verildi. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün " Özgürlük ve Bağımsızlık Benim Karakterimdir" sözü ile anlatılmak istenen düşünce hakkında açıklamalar yapıldı. 19 Mayıs ATATÜRK'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı öğrencilerin çeşitli etkinlikleri ile çoşku içerisinde kutlandı.

May

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün  Egemenlik yolunda açmış olduğu Türkiye Büyük Millet Meclisinin 103. yılını çoşku içerisinde kutluyoruz. Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı yapıldı. Yapılan etkiniklerle Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün hayatı hakkında bilgiler verililerek, Türk Milletinin bağımsızlık yolunda yapmış olduğu tarihsel adımlar ve egemenlik mücadelesi hakkında açıklamalar yapıdı. Bu kapsamda  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlar,başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla, rahmetle anıyoruz.